"... en cuanto a mi, todavía creo en el paraíso. Sin embargo, ahora sé que no se trata de ningún lugar en concreto. Lo importante no es a dónde vas, sino cómo te sientes en el momento en que llegas a formar parte de algo. Y si encuentras ese momento ..., es PARA SIEMPRE !!!

viernes, 8 de enero de 2010

BENVINGUT 2010 ... I PINTA BÉ !!!



Qué millor manera que començar l´Any Nou ... a casa. Aquest 10 de gener fem el KM vertical del Mondúver a Gandia. Pinta prou bé i sobre tot, amb ganes. A més, acaba de pegar una nevà com feia molt i potser dure fins diumenge. 11 Km i al voltant de 1.400 persones. Gent coneguda d´aquest món i amics de casa de sempre.

A partir d´açí, nous reptes, nous projectes i un somni de fa temps en acabar l´estiu: SKY RUNNER - CARROS DE FOC.
Abans algunes cosetes que anirem provant i afegint:
en 2 setmanes, el Trail Blanch a Font Romeu (França); trekking internacional d´Alcoi, la Lliga de la Federació, Trail de la Mitja Lluna; ..., y poc a poc anirem creant nous somnis.

Tots vosaltres anireu donant-me forçes i el necessàri per poder anar donant cada pas.
Cadascú de la seua manera pero seguent igual d´importants. Portar-vos al cap en eixos moments de soletat o duressa fan que valga la pena arribar al final.
Gràcies per caminar amb mi.

1 comentario:

  1. Grande hermano, grande y no dudes que si el 2009 te ha parecido bueno, el 2010 va a ser la hostia, sueños se cumplirán y otros surgirán lo importante, luchar con toda tu fuerza por hacerlos la realidad.
    Un abrazo

    ResponderEliminar