"... en cuanto a mi, todavía creo en el paraíso. Sin embargo, ahora sé que no se trata de ningún lugar en concreto. Lo importante no es a dónde vas, sino cómo te sientes en el momento en que llegas a formar parte de algo. Y si encuentras ese momento ..., es PARA SIEMPRE !!!

viernes, 9 de julio de 2010

ENTRENANT EN ST. MAURICI - AIGÜESTORTES


Després de 10 dies d´estada a "casa", ja tocava fer un entrenet dels bons.
Des del parking del Parc Nacional fins al llac de St. Maurici, la cascada de Ratera, Estany de Ratera, refugi d´Amitges 2.380mts. fins la falda del coll de Ratera en la que encara queda prou neu. Això en un hora i deu min.
Una passada encara veure neu i xafar-la! S´agraeix en la calor que està fent. (per cert, per la Carros haurem de pensar en fer més hores sense sol del que teniem previst).
Parada per dinar i cap a baix un altra vegada. Esta vegada, bordejant el llac de St. Maurici per la pedrera i una baixada super tècnica on quasi em deixe els pinyos!!! (per cert, i no és per ser fatidic però, en els últims dos messos han mort 2 persones que feien Carros. Una al xafar una placa de gel inestable on es donà un colp i l´altre d´un esvaró, un colp al cap. Un pensament per ells)
I de Mallafré al poble d´Espot on m´he topat en un cèrvol, un porc jabalí, esquirols ...... una passada!!!
A eixes hores la calor ja apreta molt i es fa pessat però, a la terraça d´Eva una bona cervesseta i a recuperar!!!

Una Cola al refugi d´Amitges: 3€
Un entrepà de truita i pernil al ref. d´Amitges: 6€
Correr al costat del llac i veurer les cascades, pel mig del bosc, topar-te en animals salvatges i quedar-se ambdós mirant-nos ........... i sentir que estàs tan agust que les cames no volen parar de córrer ................. això no té preu.

I encara em pregunten que ....... per què corres????? jajajajajajajajajaja!!! això ens dona l´oportunitat de viure un fum de coses que la resta de gent es perd.

3 comentarios:

  1. Me abstengo de hacer más comentarios de elogio... que no quiero que se hagan más dientes largos a nadie, jejejjje

    Sobre lo de por qué corre alguien... ¿y por qué no???

    Ana Aper

    ResponderEliminar
  2. mmmm... qué més dir que no haja dit ja... que vull anar!!! A vore si es posem d'acord un cap de setmana i anem a visitar-te...

    Correm, perquè còrrer ens fa lliures!!! I com bé dius, trobem moltes coses que altres a la ciutat mai viuran...

    Jessi Aper

    ResponderEliminar
  3. El parc de Aiguestortes es espectacular i si ademés tens la sort de poder recorrer-lo i disfrutar-lo pues quin privilegi.

    Un saludo campió i disfruta per allí.

    Vicente

    ResponderEliminar