"... en cuanto a mi, todavía creo en el paraíso. Sin embargo, ahora sé que no se trata de ningún lugar en concreto. Lo importante no es a dónde vas, sino cómo te sientes en el momento en que llegas a formar parte de algo. Y si encuentras ese momento ..., es PARA SIEMPRE !!!

martes, 3 de agosto de 2010

CAP DE SETMANA DE BARRANCS A HUESCA


Per fi companyia!!! després d´un més asoles al Pirineu, ja tocava fer cosetes en algú, i qui millor que els meus companys de somnis (que grans que sou i com vos he trobat a faltar!)
Viatge a Castejon de Sos, al costat de Benasque, per a fer dissabte les 12 cascades de Liri i diumenge l´Aigüeta de Barbaruens.
Al Liri, 12 rappels no molt llargs però molt disfrutons. En acabar, a sopar a Benasque i a veure l´ambient del TRAIL DE L´ANETO, mentre sopàvem al carrer, la gent trencava en aplaudiments a cadascun dels corredors que anava arribant a meta. Impressionant el que es respirava per allí!!!

A Barbaruens ens esperàven 4 hores de descens,
sense cap rappel, tot fent salts i tobogans.
Guapíssim i molt divertit, i mira que fam fer el cabra. Coincidirem en Àngel de Saragossa i encara que al principi estava una mica cohibit, poc a poc anava riguent al veure lo tronats que estem.



GRAN CAP DE SETMANA PER A CANVIAR D´AIRES I ENCANTAT DE TORNAR A COMPARTIR EN VOSALTRES MOMENTS QUE ENS UNEIXEN ENCARA MÉS!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario