"... en cuanto a mi, todavía creo en el paraíso. Sin embargo, ahora sé que no se trata de ningún lugar en concreto. Lo importante no es a dónde vas, sino cómo te sientes en el momento en que llegas a formar parte de algo. Y si encuentras ese momento ..., es PARA SIEMPRE !!!

lunes, 9 de agosto de 2010

ENTRENANT CARROS DE FOC

Cap de setmana de l´APER-ALCOI entrenant la carrera del proper 27 d´agost al Parc Nacional d´Aigüestortes. (amb Rubén, Ana, Jessi i Kiko).
Per fi companyia per a entrenar en serio i ... quina passada!!
Eixirem del pàrquing i en mitja hora en St. Maurici.
De Mallafré a Colomers en 3 hores i poquet. D´ahi, pel pas del Tuc de Colomers, creuant el Parc per la meitat, cap a Portarró. Açí una mica de lio ja que decidim ser prudents i no passar pel mig d´una glaçera i crestejar Colomers. Cambiem per un pas menys complicat, el que fa que tardem unes 5 hores.
De Portarró al pàrquing, encara que ens marca un poc més de 2 hores, aconseguim arribar en només un hora! Impressionant carrera de baixada, la gent ens mirava com diguent: "estos tios estan locos". Això sí, un esvaró o un enganxó en una rama o pedra ....., el "pinyo" pot ser espectacular.
En arribar, com no, un bon soparot en ca Juquim, on ens mengem una cuixa de senglar com fan Astèrix i Obèlix, per xuclar-se els dits!!!

Distància: 39,800 Km.
Temps: 11h 33min.
Velocitat: 3,4 Km/h.
Ritme: 17:24 min/km.2 comentarios:

  1. Eixa cuixa de senglar .... encara estic saborejant-la ... jeje

    ResponderEliminar
  2. Ale, ale a patir!!! qui poguera estar un parell de mesets per aquells paratges!!.

    Ens veiem!

    Raúl

    ResponderEliminar